ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Чохол для запасного колеса R13

Фильтр

Цена

Країна виробник

image_chehol_pod_zapasku_LVS_AUTO_R13.jpg

400 грн.

Код товара: 1266

Есть в наличии

Країна виробникУкраїна
Артикул:
Количество:шт.

Описание

Ви дбаєте про свій автомобіль і вже встановили газову установку? І тепер не знаєте, куди подіти запаску? У будь-якому випадку Вам знадобиться купити чохол на запасне колесо . Воно, так само як і інші частини авто, потребує догляду. А, купуючи чохол LVS-AUTO, Ви можете вільно возити його в салоні або багажнику автомобіля.

Виготовлені чохли LVS-AUTO із стовідсоткового поліестеру, який має високу міцність і водонепроникність, добре миються та швидко сохнуть. Чохол оснащений міцною бічною блискавкою, бічною ручкою для зручного переміщення чохла, двома «липучками» знизу для фіксації «запаски» у багажнику та вентиляційними отворами. Можна буде впевненим, що запасне колесо захищене і салон або багажник не забруднюються (уявіть ситуацію, коли несподіваний прокол колеса застає Вас десь у дощ, і помінявши його, Ви опиняєтеся перед дилемою: куди ж подіти брудне та мокре..).

Чохли мають різні розміри.

Купити зручні чохли для «запаски» або «докатки» можна у нас в інтернет-магазині lvs-market.com.ua з можливою доставкою по всій Україні.

Характеристики

Країна виробник:     Україна

Артикул:

Країна виробник:     Україна