ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Універсальний інтерфейс, бездротовий адаптер.

Фильтр

Цена

Країна виробник

image_Bluetooth_kabel_diagnostika_gbo_profesionalniy.jpg

1 827 грн.

Код товара: 1318

Нет в наличии

Країна виробникПольша
Артикул:

Описание

Універсальний інтерфейс призначений для бездротового зв'язку між блоком керування газової системи, встановленою на автомобілі, та комп'ютером.

Універсальний інтерфейс працює з газовими системами:
– ZENIT, ZENIT PRO, COMPACT, Prins-4, GREENGAS AERO, RABBIT, TAMONA, DIEGO G3, KME NEVO, LECHO MiniSec, LPG TECH, ATIKER, WENTGAS, AUTOGAS ITALIA, STAG-4 plus, STAG-300 ISA2, STAG-300 premium, STAG QBOX PLUS, STAG QBOX BASIC, STAG QNEXT PLUS, STAG QMAX PLUS, STAG 400 DPI, STAG DISEL, STAG GoFast, KING, LOVATO, VIKARS, ELPI , Alfatronic PRIDE, Alfatronic OPTIMUS, Alfatronic SMART Inject, Landi, Landi Renzo, Zavoli, Tartarini та ін.

і варіаторами:
– МІКРОЛУЧ (Ind, Hall, Hmel, 3D Hmel, 3D Hall);
– STAG(TAP-01, TAP-02, TAP-03).

Кожна газова система працює в одному з п'яти режимів. Режим визначається кольоровим світловим підсвічуванням на інтерфейсі.

Вимоги до комп'ютера:

ОС WINDOWS ver. 7.0 та вище;

Адаптер Bluetooth та програмне забезпечення відповідної газової системи встановленої на автомобілі.

Технічні характеристики:

- Напруга живлення-12 вольт (бортове живлення автомобіля);

- Робоча температура-від -10 С до +70 С;

-Робочий радіус зв'язку - 10 метрів.

ПОРЯДОК РОБОТИ:

Підключення до газової системи:

1.Універсальний інтерфейс підключається безпосередньо через власний роз'єм. Він використовується для газових систем STAG та систем, що мають ідентичний діагностичний роз'єм.

2.Для газових систем типу TAMONA, DIEGO G3, KME NEVO, МИКРОЛУЧ та ін. з роз'ємом типу MOLEX 8 pin (квадратний, білий роз'єм) універсальний інтерфейс підключається через додатковий кабель-перехідник.

3.Для газових систем типу ZENIT (усі системи AUTRONIC) універсальний інтерфейс підключається через додатковий кабель-перехідник (чорний роз'єм типу AMP 4pin).

4. Для газових систем типу A.E.B окремий кабель-перехідник типу AMP 4pin. Вибір режиму (системи):

При підключенні інтерфейсу до діагностичного роз'єму газової системи можна перемикати режими. Це потрібно робити при зміні газових систем. Одноразове натискання кнопки перемикає інтерфейс у наступний по черзі режим. Перемикання відбувається циклічно – на один режим до потрібної газової системи. Багаторазове миготіння та постійне свічення відповідного світлодіода підтверджує встановлення універсального інтерфейсу в заданий режим.

Підключення до ПК:

1.Перше підключення універсального інтерфейсу до ПК здійснюється стандартним чином, так званим узгодженням пристроїв. Комп'ютер визначає пристрій та запитує пароль. Пароль для узгодження - "1234"

2.Перезавантажити ПК.

3.Запускати програму на ПК відповідної газової системи потрібно після встановлення відповідного режиму на універсальному інтерфейсі.

4.Запускаємо відповідну програму на ПК і виходимо на з'єднання з універсальним інтерфейсом. На підтвердження з'єднання ПК з інтерфейсом, світиться останній (крайній праворуч від кнопки) синій світлодіод. У разі світіння всіх світлодіодів інтерфейсу необхідно від'єднати інтерфейс і заново приєднати його до діагностичного роз'єму газової системи. Після простежити правильність з'єднання інтерфейсу з комп'ютером.

Є два варіанти підключення газових програм:

а. Встановіть відповідний номер порту. Для виконання цього способу потрібно подивитися № у властивостях ВТ пристроїв. (Наприклад—для ZENIT( старих версій) необхідно, щоб № порту був до 9 і менше).

б. Автопошук. ЗАСТОСУВАННЯ:

○-жовтий AEB, TAMONA, DIEGO G3, KME NEVO.

○-червоний LPG TECH, ATIKER, WENTGAS.

○-білий STAG-1.14, STAG-4, STAG-300 ISA2, STAG-300 premium.

○-синій STAG QBOX PLUS, STAG QBOX BASIC, STAG QNEXT PLUS, STAG QMAX PLUS, STAG 400 DPI, STAG DISEL, STAG GoFast.

○-зелений всі системи AUTRONIC, ZENIT, ZENIT PRO, COMPACT,AUTOGAS ITALIA, PRINS-4, GREENGAS AERO, RABBIT-32.

○-синій режим підключення до ПК (світиться - підключено, не світиться-не підключено). ГАРАНТІЙНІ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ:

Гарантія на універсальний інтерфейс поширюється протягом 6-ти місяців експлуатації. При цьому були виконані умови використання: немає механічних пошкоджень корпусу та плати інтерфейсу, не було впливу вологи, води, тосолу та інших рідин на інтерфейс.

Комплект постачання:

Універсальний інтерфейс – 1шт.

Кабель-перехідник – 2шт.

Посібник з роботи – 1шт.

Характеристики

Країна виробник:     Польша

Артикул:

Країна виробник:     Польша