ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Форсунка Barracuda одиночна (Single) (115 Нл/хв) оригінал

Фильтр

Цена

Виробник

Кількість циліндрів

Країна виробник

Опір

Тип роз'єму

Barakuda.jpg
image_Forsunki_Barakuda_single_.JPG.jpg

608 грн.

Код товара: 1709

Нет в наличии

ВиробникALEX Sp. z o.o
Кількість циліндрів1
Країна виробникПольша
Опір1.9 Ом
Тип роз'ємуAMP(Valtek)
Артикул:

Описание

Форсунки газові Барракуда (Barracuda) з'явилися відносно недавно, склавши конкуренцію корейському виробнику Hana, досить швидко посіли своє місце на ринку газобалонного обладнання. Газові форсунки Barracuda, як і форсунки Hana, є гарною бюджетною альтернативою японським форсункам Keihin, які на сьогоднішній день є флагманом у групі: форсунки для ГБО.

Польська компанія Alex (Алекс) - виробник газобалонного обладнання у Європі. Займає не останнє місце у виробництві ГБО, а також поповнює ринок новими товарами газобалонних систем різних поколінь. Ці товари включають форсунки Barracuda, що мають хорошу продуктивність за значно недорогої вартості щодо інших виробників. Компанія Alex зробила акцент на якість і гарантує нормальну роботу форсунок Barracuda протягом 12 місяців. Для нормальної та тривалої роботи форсунок Барракуда виробник рекомендує використовувати фільтр тонкого очищення палива Alex Ultra 360. Форсунки Barracuda застосовуються системами, які використовують як паливо пропан-бутанові суміші або метан. Універсальні форсунки Barracuda мають можливість здійснювати підведення газу з будь-якого боку. Можливість зміни отворів дюзів робить універсальну форсунку, збільшуючи модельний ряд авто по потужності. Також, форсунки Barracuda мають два типи за продуктивністю: 115 Нл/хв та 130 Нл/хв. Є варіант: розбірна форсунка Barracuda. Дозволяє проводити чищення після тривалої експлуатації.

Ціна газових форсунок Barracuda залежить від комплектності набору, що поставляється, тобто два, три і чотири циліндри комплект.  Також є одиночні форсунки, призначені для більш компактного і акуратного укладання в підкапотному просторі Вашого авто.

Придбати форсунки Barracuda можна у нашому інтернет магазині Лвс-маркет.

Обслуговування газових форсунок Barracuda варто проводити спеціалізованому СТО компанії LVS-auto. Спеціалісти нашого СТО LVS-auto мають великий досвід у роботі з газовим обладнанням та можуть допомогти Вам провести ремонт газових форсунок Barracuda, а також відрегулювати різноманітні системи ГБО.


Придбати форсунки газові Барракуда (Barracuda) можна у нашому інтернет магазині, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення ГБО, а також на обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві:

093-490-59-59, 095-490-59-59, 097-490-59-59, Пухівська, 2а;

093-852-59-59, 095-852-59-59, 098-852-59-59, Тепловозна, 18д.

Характеристики

Виробник:     ALEX Sp. z o.o

Кількість циліндрів:     1

Країна виробник:     Польша

Опір:     1.9 Ом

Тип роз'єму:     AMP(Valtek)

Артикул:

Виробник:     ALEX Sp. z o.o

Кількість циліндрів:     1

Країна виробник:     Польша

Опір:     1.9 Ом

Тип роз'єму:     AMP(Valtek)