ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Ремкомплект редуктора HL-propan Magic-3 Power та теплообмінник

Фильтр

Цена

Виробник

Країна виробник

Покоління

Remkomplekt reduktora HL-propan Magic3 Power i teploobmennik.jpg
Remkomplekt reduktora HL-propan Magic3 Power, teploobmennik.jpg teploobmennik.jpg Remkomplekt reduktora HL-propan Magic3 Power.jpg

1 409 грн.

Код товара: 1762

Есть в наличии

Покоління4
Країна виробникЧехія
ВиробникHL propan spol. с.о.
Артикул:
Количество:шт.

Описание

Ремонтний комплект HL-propan Magic-3 Power та теплообмінник для редуктора виготовлений компанією HL-Propan у Чехії. Він призначений для застосування у редукторах, що використовуються у системах ГБО 4-го покоління, що працюють на пропан-бутані.

Зношування деталей редуктора в результаті механічного та термічного впливу призводить до підвищення витрати палива та нестабільної роботи редуктора і двигуна, як наслідок, просадці динаміки двигуна. Планова заміна компонентів редуктора продовжує термін його служби та зменшує витрату палива.

У даному ремкомплекті є практично всі частини редуктора, що зношуються: клапан редукційний з демпферними кільцями, мембрана газова, кільця ущільнювальні між корпусом і камерою обігріву, кільце гумове для ущільнення гвинта регулювання тиску, кільця ущільнювальні між теплообмінником та камерою обігріву, кільце ущільнювальне між сідлом клапана та теплообмінником, кільця ущільнювальні теплообмінника, пружина мембрани, теплообмінник.

Набір підійде для редукторів моделі Power марки Magic-3.


Купити ремкомплект для редуктора HL-propan можна у нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення, обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві. Також ми надаємо технічну підтримку та гарантійне (постгарантійне) обслуговування.

Характеристики

Покоління:     4

Країна виробник:     Чехія

Виробник:     HL propan spol. с.о.

Артикул:

Покоління:     4

Країна виробник:     Чехія

Виробник:     HL propan spol. с.о.