ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Редуктор NLP Electronic Major 190 л. (140 kW)

Фильтр

Цена

no-img

435 грн.

Код товара: 2386

Нет в наличии

Артикул:

Описание

Представляємо газовий редуктор NLP Electronic Major 190 к.с. (140 kW) турецького виробника NLP, призначений для роботи в системах ГБО 1-го, 2-го та 3-го поколінь, що працюють на пропан-бутані. Він необхідний для зниження тиску газу та для його перетворення з рідкого стану на газоподібний.

Цей редуктор НЛП електронного типу включення, тобто запускається в роботу за допомогою електронної котушки із сердечником, яка необхідна для регулювання подачі газу. Його можна встановлювати на автомобілі (у тому числі і на вантажні) з карбюратором, інжектором, моноінжектором та механічним інжектором.

Звертаємо вашу увагу, що цей випарник NLP Major не має вбудованого фільтруючого елемента рідкої фази, тому перед ним необхідно встановити електромагнітний газовий клапан (фільтр рекомендується міняти кожні 8-10 тис.км).

Основні технічні характеристики:

- діаметр входу газу 6 мм, виходу - 17 мм;

- діаметр входу для підігріву - 16 мм;

- потужність електромагнітної котушки 12 Вольт.


Купити редуктор NLP можна у нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення, обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві. Також ми надаємо технічну підтримку та гарантійне (постгарантійне) обслуговування.

Характеристики

Артикул: