ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Блок керування STAG-300 QMAX PLUS 6 цил (W1Y-0300-6-QMP)

Фильтр

Цена

Виробник

Кількість циліндрів

Країна виробник

Blok upravleniya STAG-300 QMAX PLUS 6 cil (W1Y-0300-6-QMP).jpg

6 282 грн.

Код товара: 2517

Есть в наличии

Кількість циліндрів6
Країна виробникПольша
ВиробникAC Spolka Akcyjna
Артикул:W1Y-0300-6-QMP
Количество:шт.

Описание

Блок керування STAG-300 QMAX PLUS 6 циліндрів - це блок керування автогазовою системою 4-го покоління. Даний контролер створений для установки на двигуни з розподіленим упорскуванням палива.

Код виробника: W1Y-0300-6-QMP.

СТАГ-300 розроблений спеціально для спрощення монтажу та значної економії часу, необхідного для налаштування та калібрування системи. Електронний блок управління базується на 32-розрядному процесорі, що гарантує його високу продуктивність і надає можливість розширення функціоналу.

Корпус ЕБУ виконаний із композитного пластику та має захист внутрішніх компонентів від можливих електромагнітних впливів у місці монтажу. Компактні розміри полегшують вибір місця для встановлення.

Це система розподіленого упорскування газу для бензинових автомобілів інжекторного типу. Даний комплект дозволяє отримати оптимальну витрату палива та підвищити продуктивність двигуна автомобіля на газовому паливі. Сучасне програмне забезпечення значно полегшує роботу з встановлення та налаштування. Особливо відрізняє систему від інших наступне: простота конструкції та висока функціональність.

Технічні характеристики блоку STAG-300 QMAX PLUS:


- постійна та стабільна адаптація подачі газу;
- підтримка динаміки та прискорення автомобіля (потужність, розгін);
- режим запуску двигуна при низьких температурах навколишнього середовища;
- простий монтаж завдяки компактній конструкції та модульним рішенням, проводці оптимальної довжини та технічним параметрам;
- автоматичне та/або ручне налаштування та калібрування системи;
- інноваційні функції програмного забезпечення (визначення упорскування, коригування під час прискорення, фільтр перешкод і т.д).


Купити комплект електроніки СТАГ можна у нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення, обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві. Також ми надаємо технічну підтримку та гарантійне (постгарантійне) обслуговування.

Характеристики

Кількість циліндрів:     6

Країна виробник:     Польша

Виробник:     AC Spolka Akcyjna

Артикул: W1Y-0300-6-QMP

Кількість циліндрів:     6

Країна виробник:     Польша

Виробник:     AC Spolka Akcyjna