ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Кнопка перемикання виду палива KME Nevo DG4

Фильтр

Цена

Виробник

Країна виробник

Knopka pereklyucheniya vida topliva KME Nevo DG4.jpg
Knopka pereklyucheniya vida topliv KME Nevo DG4.jpg

685 грн.

Код товара: 2769

Нет в наличии

Країна виробникПольша
ВиробникKME Sp z.o.o.
Артикул:DG4/A151

Описание

Кнопка перемикання виду палива KME Nevo DG4 використовується для перемикання газ/бензин в автомобілях із ГБО 4-го покоління з електронікою KME Nevo. Виготовлений компанією KME Sp z.o.o. у Польщі.

Перемикач DG4 оснащений LED світлодіодами, колір яких можна змінювати на ваш смак. Сумісний зі старими версіями перемикачів Nevo. Перемикач має функції вказівки рівня газу в балоні, світлового та звукового сигналу, що сповіщає про перехід на бензин, автоматичне затемнення після настання темряви. Також було додано функцію зміни частоти звукового сигналу.

Цей перемикач працює з системами KME NEVO 4 циліндри, KME NEVO Pro 4 циліндри, KME NEVO Plus 6 циліндрів, KME NEVO Plus 8 циліндрів, KME NEVO Pro 8 циліндрів та іншими.


Купити кнопку перемикання виду палива КМЕ НЕВО можна у нашому інтернет магазині, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення ГБО, а також на обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах.

Характеристики

Країна виробник:     Польша

Виробник:     KME Sp z.o.o.

Артикул: DG4/A151

Країна виробник:     Польша

Виробник:     KME Sp z.o.o.