ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Ремкомплект редуктора Tomasetto AT13 XP, (RGAT2087) пропан-бутан з фільтроелементом

Фильтр

Цена

Виробник

Країна виробник

Покоління

Remkomplekt reduktora Tomasetto AT13 XP, (RGAT2087) propan-butan s filtroelementom (original).jpg

722 грн.

Код товара: 2784

Есть в наличии

Покоління4
Країна виробникІталія
ВиробникTomasetto Achille S.P.A.
Артикул:RGAT2087
Количество:шт.

Описание

Ремонтний комплект високої якості для редуктора Tomasetto AT13 XP, (RGAT2087) з фільтруючим елементом вироблений компанією Tomasetto Achille S.P.A. в Італії та призначений для застосування у випарниках Томасетто серії АТ13, які використовуються в системах ГБО 4-го покоління та працюють на пропан-бутані.

Зношування деталей редуктора призводить до підвищення витрати палива та нестабільної роботи редуктора та двигуна, як наслідок. Планова заміна компонентів випарника продовжує термін його служби та зменшує витрату палива.

У даному ремкомплекті є практично всі частини редуктора, що зношуються: газова мембрана, вакуумна мембрана, фільтруючий елемент грубого очищення, кришка фільтра і болти для її закріплення, прокладання газової камери, прокладка тосольної камери, ущільнювальні кільця для фільтра, редукційний клапан, , сідло та пружина редукційного клапана, кільця ущільнювача для кришки редукційного клапана, кільце ущільнювача для тосольного штуцера, втулки газової камери з кільцями ущільнювачів.

Код виробника RGAT2087.

Представлений ремонтний комплект підійде для р едуктор Tomasetto AT13 XP 375 к.с. (275 kW) (RGAT3990) (Італія).


Купити ремкомплект для редуктора Tomasetto можна у нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення, обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві. Також ми надаємо технічну підтримку та гарантійне (постгарантійне) обслуговування.

Характеристики

Покоління:     4

Країна виробник:     Італія

Виробник:     Tomasetto Achille S.P.A.

Артикул: RGAT2087

Покоління:     4

Країна виробник:     Італія

Виробник:     Tomasetto Achille S.P.A.