ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

LVS-market

Фильтр

Цена

Сортировать по:
Показать на странице:

3333 товара

Показ 1-50 из3333 товаров

Інтернет магазин "LVS-auto" на ринку газобалонного обладнання існує понад 10 років. Наші фахівці завжди будуть раді Вам, і допоможуть підібрати якісне газобалонне обладнання на ваше авто. Досвід наших установників ГБО та спеціалістів з налагодження, регулювання додаткового обладнання допоможе Вам зробити правильний вибір газобалонного обладнання різних виробників. Ви також маєте можливість отримувати консультації при самостійному встановленні ГБО на своє авто.

Наш інтернет магазин "LVS-auto" займається оптово-роздрібною торгівлею газобалонного обладнання, ГБО. Асортимент та наявність товару на складі дозволяє нам завжди вчасно виконувати замовлення. Купити ГБО і забрати замовлення можна в день оформлення замовлення з пункту видачі або в день прибуття замовлення в регіон згідно зі штатним розкладом фірми перевізника. Пункт видачі товарів знаходиться за адресою м. Київ, вул. Пухівська 2а.

Інтернет магазин "LVS-auto" пропонує своїм постійним клієнтам різноманітні програми лояльності та бонусні знижки. Інтернет магазин "LVS-auto" є підрозділом ТОВ "LVS-auto" - мережа СТО із переобладнання автомобілів ГБО. Завдяки цьому клієнти, що постійно працюють з нами, мають технічну підтримку при встановленні ГБО на свій автомобіль.

Програма лояльності для установників ГБО має на увазі тісне співробітництво з регіонами, дає можливість установникам придбання товарів нашого магазину зі знижками, отримувати гарантійне та післягарантійне обслуговування та ремонт товарів, користуватися послугами нашого сервісного центру, отримати певні навички та знання у ремонті та обслуговуванні газобалонного обладнання.

Асортимент газобалонного обладнання, ГБО інтернет магазину "LVS-auto" має великий перелік світових виробників ГБО, таких як: Stag; Zenit; Tamona; Zavoli; Valtek; Tartarini; Rail; Tomasetto; Torelli; і багато інших.

Великий вибір газових редукторів 2-го, 4-го покоління, газові рукави, патрубки та шланги, газові форсунки Hana, Barracuda, Rail, Valtek, OMVL, монтажні блоки форсунок. Широкий вибір електроніки ГБО Stag, KME, Zenit, датчики тиску та розрядження PS-02, Zenit.

Товари для обслуговування та ремонту ГБО - фільтри грубої очистки, фільтри очищення парової фази, фітинги, перехідники, з'єднувачі, міксери та змішувачі, дозатори газу.

Все це і багато іншого можна купити в інтернет магазині "LVS-auto" газобалонне обладнання, ГБО для авто.

Вартість газобалонного обладнання в інтернет магазині "LVS-auto" вказана у національній валюті.