ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Датчик тиску та вакууму KME DIEGO CC-1

Фильтр

Цена

Виробник

Застосовність

Країна виробник

Датчик давления и вакуума KME DIEGO CC.jpg

1 973 грн.

Код товара: 3692

Есть в наличии

ВиробникKME Sp z.o.o.
ЗастосовністьKME
Країна виробникПольша
Артикул:
Количество:шт.

Описание

Представляємо датчик тиску та вакууму KME DIEGO CC-1. Це датчик виробництва відомої польської компанії KME, яка надійно закріпила свої позиції на ринку газобалонного обладнання (ГБО) 4-го покоління.

Map sensor KME Diego PS-CC 1 призначений для обчислення тиску газу та вакууму у впускному колекторі. Отримана інформація надходить на електронний блок управління (ЕБУ) як приватного сигналу. Це необхідно для визначення оптимального навантаження на двигун за будь-якого положення дросельної заслінки.

МАП сенсор КМЕ Дієго ПС-CC 1 має міцну конструкцію, яка забезпечує захист від механічних впливів та кліматичних змін, що гарантує безпеку всіх елементів датчика та тривалий термін експлуатації пристрою.


Купити датчик тиску та вакууму KME DIEGO CC-1 можна у нашому інтернет магазині з доставкою по всій Україні, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення, обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві. Також ми надаємо технічну підтримку та гарантійне (постгарантійне) обслуговування.

Характеристики

Виробник:     KME Sp z.o.o.

Застосовність:     KME

Країна виробник:     Польша

Артикул:

Виробник:     KME Sp z.o.o.

Застосовність:     KME

Країна виробник:     Польша