ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Датчик тиску та вакууму AKME 5V

Фильтр

Цена

Виробник

Застосовність

Країна виробник

Датчик давления и вакуума AKME 5V.jpg

1 470 грн.

Код товара: 4452

Есть в наличии

ВиробникKME Sp z.o.o.
ЗастосовністьAKME
Країна виробникПольша
Артикул:
Количество:шт.

Описание

Представляємо датчик тиску вакууму та температури газу (мапсенсор) AKME 5V, який працює з ГБО 4-го покоління. Даний датчик вироблено польською компанією KME Sp z.o.o.

MAP sensor АКМЕ призначений для обчислення тиску газу та вакууму у впускному колекторі, а також для вимірювання температури газу на рампі форсунок. Отримана інформація надходить на електронний блок керування (ЕБУ) у вигляді сигналу. Це необхідно для визначення оптимального навантаження на двигун за будь-якого положення дросельної заслінки.

Оригінальний МАП датчик AKME зроблений із якісного пластику, що забезпечує його захищеність від механічних впливів та кліматичних змін. Це гарантує безпеку всіх елементів датчика та тривалий термін експлуатації пристрою.


Купити датчик тиску та вакууму АКМЕ можна у нашому інтернет магазині з доставкою по всій Україні, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення, обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві. Також ми надаємо технічну підтримку та гарантійне (постгарантійне) обслуговування.

Характеристики

Виробник:     KME Sp z.o.o.

Застосовність:     AKME

Країна виробник:     Польша

Артикул:

Виробник:     KME Sp z.o.o.

Застосовність:     AKME

Країна виробник:     Польша