ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Блок керування Zenit PRO OBD 4 циліндри

Фильтр

Цена

Виробник

Кількість циліндрів

Країна виробник

IMG_20230714_115414.jpg
2567 1.jpg

3 028 грн.

Код товара: 2567

Есть в наличии

Кількість циліндрів4
Країна виробникПольша
ВиробникAuto Gaz Centrum
Артикул:
Количество:шт.

Описание

Представляємо блок управління Zenit PRO OBD 4 циліндри, призначений для контролю за системою упорскування в автомобілі. Цей контролер вироблений у Польщі компанією Auto Gaz Centrum. Він використовується в ГБО 4-го покоління, що працює на метані та пропан-бутані. Корпус блоку герментичний, теплостійкий, він виготовлений з якісних міцних полімерних матеріалів.

Блок управління Zenit PRO OBD обладнано системою On Board Diagnostic (OBD), яка забезпечує перевірку коректності роботи всієї системи та виправлення помилок, якщо вони виявляються.

Ця модель є досить універсальною, оскільки сумісна з більшістю видів форсунок та газових редукторів, що надаються на ринку. Він має 4-х канальний емулятор відключення бензинових форсунок та емулятор лямбда-зонда.


Купити блок управління Зеніт можна у нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення, обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві. Також ми надаємо технічну підтримку та гарантійне (постгарантійне) обслуговування.

Характеристики

Кількість циліндрів:     4

Країна виробник:     Польша

Виробник:     Auto Gaz Centrum

Артикул:

Кількість циліндрів:     4

Країна виробник:     Польша

Виробник:     Auto Gaz Centrum