ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Кнопка перемикання виду палива KME Nevo DG5

Фильтр

Цена

Виробник

Країна виробник

Knopka pereklyucheniya vida topliva KME Nevo DG5.jpg

1 028 грн.

Код товара: 2770

Есть в наличии

Країна виробникПольша
ВиробникKME Sp z.o.o.
Артикул:DG5
Количество:шт.

Описание

Кнопка перемикання виду палива KME Nevo DG5 використовується для перемикання газ/бензин в автомобілях із ГБО 4-го покоління з електронікою KME Nevo. Виготовлений клмпанією KME Sp z.o.o. у Польщі.

Перемикач DG5 оснащений 5 LED світлодіодами, колір яких можна змінювати на ваш смак. Сумісний зі старими версіями перемикачів Nevo. Перемикач має функції вказівки рівня газу в балоні, світлового та звукового сигналу, що сповіщає про перехід на бензин, автоматичне затемнення після настання темряви. Також було додано функцію зміни частоти звукового сигналу.

Цей перемикач працює з системами KME NEVO Pro 4 циліндри, KME NEVO Plus 6 циліндрівKME NEVO Plus 8 циліндрівKME NEVO Pro 8 циліндрів та іншими.


Купити кнопку перемикання виду палива КМЕ НЕВО можна у нашому інтернет магазині, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення ГБО, а також на обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах.

Характеристики

Країна виробник:     Польша

Виробник:     KME Sp z.o.o.

Артикул: DG5

Країна виробник:     Польша

Виробник:     KME Sp z.o.o.