ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Ремкомплект для редуктора Romano HD 290 kW (RKRRG/HD)

Фильтр

Цена

Виробник

Країна виробник

Покоління

Ремкомплект для редуктора Romano HD 290 kW (RKRRGHD).jpg

848 грн.

Код товара: 4282

Есть в наличии

Покоління4
Країна виробникІталія
ВиробникRomano Autogas
Артикул:RKRRG/HD
Количество:шт.

Описание

Представляємо ремонтний комплект високої якості для редуктора Romano HD 290 kW (RKRRG/HD), який виготовляє італійська компанія Romano Autogas. Сфера застосування - системи ГБО 4-го покоління, що працюють на пропан-бутані.

Під час роботи редуктора Романо газові мембрани, піддаючись температурному та механічному впливу, просочуються конденсатом, внаслідок чого можуть пересохнути, задубіти та полопатися. Це призведе до підвищення витрати палива та нестабільної роботи редуктора та двигуна автомобіля. Планова заміна компонентів редуктора продовжує термін його служби та зменшує витрати палива.

Даний набір включає в себе: газову і тосольну мембрани, ущільнювальні мембрани камери обігріву, ущільнювальну прокладку корпусу редуктора, ущільнювальні гумки сідла клапана, штуцера обігріву, аварійного клапана, пружину аварійного клапана, демпферне кільце мале кільце ущільнювача (для старих моделей).

Код виробника RKRRG/HD.

Представлений ремкомплект призначений для редуктора ROMANO HD 400 к.с. (290 kW)


Купити ремкомплект для редуктора Romano можна у нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення, обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві. Також ми надаємо технічну підтримку та гарантійне (постгарантійне) обслуговування.

Характеристики

Покоління:     4

Країна виробник:     Італія

Виробник:     Romano Autogas

Артикул: RKRRG/HD

Покоління:     4

Країна виробник:     Італія

Виробник:     Romano Autogas