ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Ремкомплект редуктора Prins VSI з ущільнюючим кільцем

Фильтр

Цена

Виробник

Країна виробник

Покоління

Ремкомплект редуктора Prins, пропан-бутан c уплотнительным кольцом.jpg

1 605 грн.

Код товара: 4351

Нет в наличии

ВиробникPrins
Країна виробникНідерланди
Покоління4
Артикул:180/100250/C

Описание

Представляємо оригінальний ремонтний комплект для редукторів Prins моделей VSI та VSI-2, які застосовуються в системах ГБО 4-го, 5-го та 6-го поколінь, що працюють на пропан-бутані LPG. Цей ремкомлект виготовлено італійською компанією Prins.

Під час роботи випаровувача Прінс його комплектуючі піддаються температурному та механічному впливу, внаслідок чого втрачають свої якість та працездатність. Це призводить до підвищення витрати палива та нестабільної роботи редуктора та двигуна автомобіля. Планова заміна компонентів редуктора продовжує термін його служби та зменшує витрати палива.

Цей набір містить: мембрани газової камери та камери обігріву, кільця ущільнювачів штуцерів обігріву, кільця ущільнювальні штуцерів виходу газу, ущільнювальна гумка аварійного клапана, корпус редукційного клапана, редукційний клапан з демпферною гумкою,шток редукційного клапана, зачіп штока редукційного клапана, гайка для кріплення штока редукційного клапана, гумки ущільнювальні редукційного клапана, штуцери камери обігріву редуктора, штуцер виходу газу з редуктора.


Купити ремкомплект для редуктора Prins можна у нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення, обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві. Також ми надаємо технічну підтримку та гарантійне (постгарантійне) обслуговування.

Характеристики

Виробник:     Prins

Країна виробник:     Нідерланди

Покоління:     4

Артикул: 180/100250/C

Виробник:     Prins

Країна виробник:     Нідерланди

Покоління:     4