ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Балони та комплектуючі

Фильтр

Цена

Країна виробник

Сортировать по:
Показать на странице:

665 товара

Показ 1-50 из665 товаров

Економічна ефективність - головний аргумент багатьох автовласників використовувати як паливо для свого «залізного коня» газ. Автомобільний газовий балон – це те, без чого не обійдеться жодна система ГБО.

Газові балони – ємності з металу, що мають одну або дві горловини для встановлення запірної арматури. Призначення - зберігати, транспортувати, використовувати різні види газів (пропан, метан, азот тощо).

У процесі прийняття рішення про встановлення ГБО в автомобілі слід визначитися, який балон вибрати, щоб він задовольняв Ваші потреби у використанні транспортного засобу та відповідав Вашим можливостям.

На ринку представлені пропанові балони для ГБО різних типів: тороїдальні внутрішні і зовнішні , тороїдальні вертикальні, циліндричні різних розмірів та літражу. Вони можуть бути виготовлені з алюмінію, сталі або інших композитних матеріалів. Вочевидь, кожен має як переваги, і недоліки, отже, на балон ГБО ціна також відрізнятиметься. З позиції безпеки кожен газовий балон піддається багаторівневому контролю ще в процесі виробництва і має відповідний сертифікат. Так, на рентген-обладнанні перевіряється якість швів балона, а накачування під тиском повітря випробовується його герметичність.

Середній термін служби складає приблизно 10 років. Купувати газові балони для ГБО слід лише у спеціалізованих компаніях або безпосередньо від заводу виробника. Всі дані повинні бути зазначені в паспорті балона та на балоні.

Ціна на балон для ГБО залежить від його типу, місткості, від виробника. На ціноутворення впливає складність монтажних робіт.

Звичайно, вибираючи газовий балон, варто прислухатися і до порад професійних монтажників обладнання. Однак, у будь-якому випадку, Вам приймати кінцеве рішення про те, який саме балон купувати, враховуючи як усі плюси та мінуси конкретного типу балона, так і особливості Вашого автомобіля.

Купити будь-який балон для ГБО за гарною ціною, потрібного Вам розміру, літражу та форми, можна у нашому інтернет-магазині, з можливістю доставки по всій Україні.

Також можна придбати все необхідне для монтажу балона: мультиклапани, вентиляційні коробки, гофри та сапуни, протектори до зовнішніх балонів, хомути, ВЗП (зовнішній заправний вузол), кріпильну арматуру (гайки, болти, гравера, шайби), кріплення до балонів, скоби та інше.

Для заправки автомобіля газом в інших країнах Вам знадобляться адаптери до ВЗП. Для якісної заправки в нашій країні у нас можна придбати фільтр високого тиску.