ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Комплекти ГБО

Фильтр

Цена

Сортировать по:
Показать на странице:

132 товара

Показ 1-50 из132 товаров

Сьогодні ГБО обладнання комплекти є ефективним рішенням для активних поїздок.

Установка комплекту ГБО на авто легкового та вантажного класу - оптимальний вибір для тих, хто любить їздити багато, а платити мало. Очевидно, що правильно підібраний комплект ГБО для Вашого “залізного коня” дасть перевагу зменшити витрати як мінімум удвічі за кожен подоланий кілометр дороги.

Отже, якщо Ви вже чітко поставили за мету купити ГБО на свій автомобіль, то, швидше за все, зіткнулися з низкою важливих питань: якого покоління ГБО правильно вибрати, що входить до комплекту ГБО, яка на комплект ГБО вартість і чи можна заощадивши час купити комплект ГБО через інтернет ? Також слід визначитися, чи потрібен повний комплект ГБО або можливо придбати міні комплект ГБО.

Який ГБО купити комплект слід саме Вам – чи це буде комплект ГБО 2 покоління, чи варто купити ГБО 4 покоління, дуже проблематично відповісти однозначно, оскільки все обладнання будь-якого виробника має і позитивні, і негативні моменти. Сьогодні на ринку представлено його великий асортимент. Так, досить легко можна купити ГБО 2 покоління або навіть купити комплект ГБО 4 покоління – сучасніший варіант.

Слід зазначити, що будь-який комплект ГБО карбюратор та кожен комплект ГБО інжектор виготовляються всесвітньо відомими виробниками на заводах-гігантах з абсолютним дотриманням усіх норм безпеки та вимог до якості, піддаються належним випробуванням та експертизам, про що свідчать відповідні сертифікати якості. Це STAG-4, Landi Renzo, Atiker, Elpigaz та інші.

У нашому інтернет-магазині можна придбати повний комплект ГБО, який складається з комплектуючих для установки і підкапотних елементів ГБО. Також, тут Ви зможете купити як комплект ГБО 2 покоління, так і популярніший і безпечніший з екологічної точки зору комплект ГБО 4 покоління. У нас на комплект ГБО ціна є найоптимальнішою, і за Вашим бажанням наш інтернет магазин ГБО комплект доставить у будь-який регіон України зручним способом.