ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Редуктори на 4-е покоління

Фильтр

Цена

Виробник

Діаметр виходу

Діаметр входу

Країна виробник

Наявність вмонтованого клапану с фільтром

Потужність

Сортировать по:
Показать на странице:

70 товара

Показ 1-50 из70 товаров

Редуктор ГБО - високотехнологічне обладнання, одне з головних у цілій паливній газовій системі авто. Газовий редуктор виконує важливу роль – знижує газовий тиск до оптимального значення, що забезпечує роботу автомобільного двигуна.

Вибираючи, який редуктор придбати, слід знати, що купити редуктор ГБО можна різних варіацій. Так, на ринку представлені модифікації електронного та вакуумного редуктора, прямої або зворотної дії, кожен зі своїми перевагами та недоліками. Вибір цього обладнання залежить від конкретного автомобіля і повинен бути обумовлений якісними вимогами до ГБО. Важливо знати і скільки коштує редуктор, адже на газовий редуктор ціна не така низька через складність цього обладнання, проте варто розуміти, що це не та деталь, на якій можна економити.

Сьогодні редуктор 4 покоління дають можливість з максимальною точністю налаштувати роботу даного обладнання, отже, Ваш "залізний кінь" функціонуватиме економніше. Такий газовий редуктор на авто характеризується високим ступенем надійності та безпекою конструкції під час експлуатації.

Редуктор пропан передбачає фільтр, який можна просто замінити, що значно спрощує процес обслуговування редуктора.

Очевидно, що ремкомплект редуктора – це набір деталей, що зношуються для редуктора, а значить завжди необхідно пам'ятати, що заміна ремкомплекту газового редуктора дозволяє уникнути подальших проблем з роботою цього пристрою і здатна значно продовжити термін його експлуатації.

Зазначимо, що некоректне встановлення або неправильне налаштування можуть спричинити негативні наслідки. Також варто знати, що ГБО - це досить небезпечна при невмілому монтажі система, а значить не слід власними силами встановлювати підкапотне обладнання, а краще довіритися професіоналам.

У нашому інтернет-магазині можна не тільки з легкістю вибрати редуктор, що ідеально підходить під Вашу систему ГБО, але також газовий редуктор купити за найпривабливішими цінами та з доставкою по всій Україні будь-яким зручним для Вас способом.