ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Мультиклапан

Фильтр

Цена

Вхід-вихід

Країна виробник

Наявність ВЗП

Сортировать по:
Показать на странице:

149 товара

Показ 1-50 из149 товаров

Мультиклапан це важливий спеціальний елемент у всій системі газового обладнання на автомобілі.Пристрій мультиклапану включає 4 підсистеми: запобіжну, запірну, контрольну, виконавчу.

Можна купити мультиклапан на ГБО різного класу в залежності від ступеня забезпечення безпеки та розміру газового балона. Очевидно, що такий мультиклапан ГБО ціна буде також різною.

Сьогодні мультиклапан ГБО авто - must have кожного автовласника, що дбає про свого "залізного коня". Встановлюючи мультиклапан на балон, а саме його горловину, він виконує роль запірного пристрою, що виконує різні функції:

- установка мультиклапану попереджає переповнення балона, блокує можливість його наповнення «під зав'язку», резервуючи вільними порядку 15%;

- швидкісний клапан здійснює контроль, наскільки швидко подається паливо в моторний відсік і запобігає його витоку при пошкодженні магістрального трубопроводу;

- аварійний клапан є мірою безпеки при займанні в автотранспорті;

- датчик рівня газу дає можливість відстежувати його обсяг;

- зворотний клапан не дає паливу просочуватися з балона при об'єднанні струбцини на автозаправці;

- вентиль мультиклапану служить мірою примусового перекривання заправного та магістрального трубопроводів.

Мультиклапан газу тісно пов'язаний з вентиляційним блоком для виключення витоку «блакитного палива» в автосалон, якщо газовий мультиклапан розгерметизується. Для цього назовні виведено особливе призначення шланги.

Робота мультиклапану ГБО, як і всіх інших пристроїв, може вийти з ладу. Ремонт мультиклапану залежить від виду пошкоджень та ступеня поломки.

Мультиклапан ГБО - одна з найважливіших складових у системі газобалонного обладнання, тому щоб купити мультиклапан на нього варто звернути особливу увагу: це механізм і пристрій мультиклапану ГБО конкретного класу, схеми виконання вентсистеми, що встановлюється на балони, і звичайно ж, мультиклапан ціна також має відповідати можливостям.

Купити будь-який мультиклапан для ГБО за гарною ціною можна у нашому інтернет-магазині, з можливістю доставки по всій Україні.