ВходРегистрация

UA | RU


Пн-Пт с 9.00 до 16.00

Сб с 9.00 до 16.00

+38 (097) 239-59-59

market@lvs-auto.com

Корзина
0-товаров 0-грн

Електроніка Zenit Compact+ 4 циліндри

Фильтр

Цена

Виробник

Кількість циліндрів

Країна виробник

no-img

4 306 грн.

Код товара: 4291

Есть в наличии

Кількість циліндрів4
Країна виробникПольша
ВиробникAuto Gaz Centrum
Артикул:
Количество:шт.

Описание

Представляємо електроніку Zenit Compact+ 4 циліндри, яка виробляється компанією Auto Gaz Centrum у Польщі. Вона використовується в ГБО, що працює на пропан-бутані та метані.

У блоці електронного управління встановлений сучасний процесор, завдяки якому після встановлення та калібрування він повністю сумісний з автомобільним двигуном. ЕБУ Zenit Compact має сучасну функцію AAS (Automatic Adjustment System), яка забезпечує стабільну та надійну роботу двигуна.

Корпус контролера Зеніт Компакт досить компактний, що полегшує його монтаж у будь-якому автомобілі. Він має вбудований датчик тиску та вакууму. Оснащений зручним інтерфейсом для користувача. Існує функція автоматичного визначення комунікаційного порту. Має систему підігріву форсунок.

Так само хочемо відзначити важливу особливість даного блоку управління Zenit Compact - це можливість зчитування оборотів з форсунок та можливість регулювання чутливості сигналу моменту.

Ще з набору функціоналу даного контролера відзначимо такі: Zenit Compact простий у використанні завдяки функція Easy Start (ES) забезпечує простоту користування блоком; Автоадаптація відповідає за миттєві корекції; функція Double Memory відповідає за безпечне оновлення програмного забезпечення (Compact Setup).

Комплектація електроніки Zenit Compact+:

1. Блок управління Zenit Compact+ на 4 циліндри;

2. Джгут необхідних для монтажу проводів;

3. Датчик тиску та вакууму;

4. Кнопка перемикання виду палива Zenit PRO;

5. Датчик температури редуктора;

6. Датчик температури газу.


Купити комплект електроніки Зеніт Компакт плюс можна у нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні, а також у пунктах роздрібної торгівлі у Києві за адресами: вул.Пухівська, 2а; вул.Тепловозна, 18д.

Запрошуємо вас записатися на налаштування, встановлення, обслуговування та ремонт ГБО у наших сервісних центрах у Києві. Також ми надаємо технічну підтримку та гарантійне (постгарантійне) обслуговування.

Характеристики

Кількість циліндрів:     4

Країна виробник:     Польша

Виробник:     Auto Gaz Centrum

Артикул:

Кількість циліндрів:     4

Країна виробник:     Польша

Виробник:     Auto Gaz Centrum